Blogs & Stories

What's up with OIL?


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is deprecated since version 2.8.0! Use Elementor\Core\Schemes\Typography instead. in /home/oiladmin/domains/oil.magnus.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Color is deprecated since version 2.8.0! Use Elementor\Core\Schemes\Color instead. in /home/oiladmin/domains/oil.magnus.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5401
NEWS

Blokker: Alles in huis voor een serieuze omnichannel strategie.

Naarden, 9 april 2019  Eind maart heeft Blokker OIL, het omnichannel order management platform van Magnus Black in gebruik genomen. Hiermee heeft Blokker een grote stap gezet in het uitrollen van een omnichannel architectuur die past bij de ambities van Blokker. Blokker ziet e-commerce als een grote groeimarkt voor het bedrijf en met de goede vertegenwoordiging van Blokker in de winkelstraten, past een omnichannel visie daar uitstekend bij. “De integratie van online met de processen in de winkel heeft veel aandacht gekregen tijdens het implementatieproject,” geeft Nander Stam aan, die namens Magnus Black het projectmanagement uitvoerde. ”Winkels worden nu ingezet als fulfilment locaties voor collect from store bestellingen en online orders kunnen eenvoudig direct op de POS worden geplaatst, zonder uit te hoeven wijken naar de webshop.” Samen met Blokker is het order management voor Bill of Material en set artikelen opgezet. Denk hierbij aan een tuinset, bestaande uit een tafel en meerdere stoelen. Deze kunnen als set verkocht worden, maar ook afzonderlijk verkocht, geruild of geretourneerd worden. Het project is een intensieve samenwerking geweest tussen Blokker en Magnus Black. “Wij hebben Magnus leren kennen als een betrokken en deskundige partner. Samen met Magnus hebben we OIL succesvol geïmplementeerd in een complexe en veranderende omgeving.” Aldus John de Keuning, Manager IT van Blokker. OVER BLOKKER Blokker is de winkel die alles biedt wat je in je huishouden nodig hebt. Blokker heeft ruim 430 winkels in Nederland, met circa 5.000 medewerkers. Per jaar verwelkomt Blokker circa 140 miljoen bezoekers (fysieke winkels en online gecombineerd). OVER MAGNUS BLACK Sinds 2013 bouwt, implementeert en ondersteunt Magnus Black het ommnichannel order management platform OIL voor retailers in het binnen- en buitenland. Check [oil.magnus.nl]oil.magnus.nl voor meer informatie of neem contact op met Michiel Arnoldus via 088 696 6000.

Click & collect: ins and outs

 

Dat OIL de retailer van vandaag helpt om de omnichannel ambities waar te maken wist je misschien al. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

1 Jaar Magnus Black

Een nieuwe Magnus kleur: Magnus Black”, met deze aankondiging openden wij in januari vol trots 2019! Hoe snel kan de tijd gaan, ineens is het december en zit ons eerste jaar als Magnus Black er bijna op.